De productfilosofie van Eqology is gebaseerd op evenwicht en harmonie – met jezelf, het lichaam en de omgeving. De producten in voedingssupplementen en nutricosmetica worden ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidkundigen, homeopaten en biochemici.

Shop EQ Ology

Meten is weten

Met de eenvoudige bloedtest van Eqology kan de verhouding aan vetzuren gemeten worden. Dit gebeurt dmv een bloedmonster (vingerprik) dat vervolgens geanalyseerd wordt in het Noorse lab.

Eqology producten

 • Eqology Pure Artic Oil
  Pure omega-3 olie van 100% Arctische wilde vis bevat organische, koudgeperste olijfolie en vitamine D3.
 • Eqology Pure Vegan Oil
  Een pure omega-3 olie uit de 100% veganistische, duurzame en verse microalgen van de soort Schizochytrium met koudgeperste, hoogkwalitatieve biologische olijfolie.
 • Eqology Vitaminen K2 + D3
  Een anti-agingvitamine ter bevordering van gezonde botten en bloedvaten.
 • Pure Vegan Shake
  Shake Pure Vegan is het ultieme gezonde voedingssupplement dat bestaat uit 100% plantaardige eiwitten.
 • Nordic Energy Booster
  Met actieve vitamines en mineralen die bijdragen aan beter energiebehoud, het immuunsysteem ondersteunen, helpen bij de normale werking van spieren en die vermoeidheid en uitputting beperken.
 • Eqology Anti Age Collageen Premium
  EQ Anti Age Collagen is een baanbrekend collageenproduct met toevoeging van matcha groene thee en duindoorn. EQ Anti Age Collagen is een unieke combinatie van peptiden, aminozuren en vitamines.

Bekijk de Eqology product brochure »»

Bestel direct online de Eqology producten »»

Wil je meer weten hoe de Eqology producten ingezet kunnen worden in jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Bekijk alle Eqology YouTube video's »»

Shop Beyuna